čtvrtek 22. listopadu 2007

Hrozí vám deprese? Patrně ano...

Pů neodolal tomuto testu a já neodolala další výmluvě, proč nedělat to, co bych měla...
Nevím nakolik byl test podzimních depresí zrovna šťastné řešení... přecijen, vybírat si laptop byla činnost s příznivějším výsledkem...

"Ačkoli vaše příznaky ještě zcela nenaplňují diagnózu rozvinuté deprese, je možné, že se jedná o její počátek. Výzkumy potvrzují, že vznik deprese není způsoben pouze genetickými dispozicemi jedince, ale i typem osobnosti člověka, dlouhodobým, nebo silným akutním stresem (například úmrtím blízké osoby). Věnujte proto zvýšenou pozornost svým pocitům, emocím i chování. Pokud se u vás i nadále budou objevovat pocity úzkosti, beznaděje, ztráta energie, poruchy soustředění, ztráta zájmu o to, co vás doposavad bavilo, měli byste svou situaci konzultovat s odborníkem."

Myslím, že do depresí jsem právě upadla...

4 komentáře:

Katy, Kačka, Katalinka řekl(a)...

V klídku. Nepřipadám si nijak v depresích a vyšlo mi to samé, byť těsně u horní hranice. Tipla bych, že mají tři varianty odpovědi a tohle je zkrátka ta prostřední :)

evelina.ta řekl(a)...

takove odkazy by se mely zakazat, glogloglo = ke dnu

Anonymní řekl(a)...

Ach jo ;-((

Anonymní řekl(a)...

Neboj, Sumenko, me sice nevyslo presne to, co Tobe, ale taky nejsem uplne za vodou;) A jestli chcete neco vedet, ja myslim, ze Pu svindloval, kdyz mu vyslo, to co pise;).